Dierenarts Tim Barbé, Lennik

Wie ben ik : Tim Barbé, dierenarts gespecialiseerd in het behandelen van vissen, woonachtig te Lennik en werkzaam aan huis in een groot gedeelte van het land, Noord Frankrijk en Zeeland.

Logo :

Website : www.koidokter.net , hier kan u terecht voor alle randinformatie en voor het maken van een afspraak.

Doelgroep : Liefhebbers van siervissen, verkopers van koi, kwekers van consumptievis

Motivatie : Als dierenarts heb je naast het behandelen van dieren een belangrijke adviserende rol te vervullen. Klanten rekenen op je professionele kennis en ervaring. Deze site maakt digitaal advies op een praktisch makkelijke manier mogelijk en dat motiveert ook om een zo volledig en duidelijk mogelijk antwoord te bieden opdat de klant waar voor zijn geld krijgt.

Do’s : Dagelijks krijg ik allerhande vragen toegestuurd. Soms zijn het kleine zaken die op 1 minuut tijd beantwoord zijn, vaak vergt het wat meer tijd om een juist antwoord te formuleren, niet zelden is het onmogelijk om via digitale toepassingen advies te verstrekken en moet ik patiënten ter plekke zien. Eenvoudigere of duidelijke zaken zoals het goed verzorgen van een wonde, advies over het optimaliseren van uw filter, welke de juiste testset is voor het opmeten van de waterkwaliteit, hoeveel en wanneer u uw vissen moet voeren, algenbestrijding, enz.. kunnen langs deze weg beantwoord worden.

Dont’s : Het is onmogelijk en ook niet de bedoeling om via foto’s en tekst een diagnose van een ziekteprobleem te stellen. Hiervoor kom ik aan huis of bent u welkom in de praktijk.

Tarief : Ik reken voor het verstrekken van digitaal advies 1 euro per minuut. Elk advies binnen het kader en tijdschema van een consultatie zijn vervat in de consultprijs.

Tijdsbestek : antwoorden kunnen meestal, buiten verlofperiodes gerekend, verwacht worden binnen de 24u.